成人英語三級 選課中心 APP下載
當前位置: 首頁 > 成人英語三級 > 成人英語三級考試題庫 > 成人英語三級模擬試題 > 2019年成人英語三級考試模擬試題和答案二

2019年成人英語三級考試模擬試題和答案二

考試動態短信提醒

成人英語三級報名、考試、查分時間、免費短信提醒

地區

點擊獲取驗證 立即預約

請輸入下面的圖形驗證碼

提交驗證

發布時間:2019年09月30日 09:37:09 來源:環球網校 點擊量:

【摘要】成人英語三級的考試技巧是要自己去發現和總結的,所以平時不能少了練習!下面環球網校小編整理了2019成人英語三級模擬試題和答案,幫助考生提升答題能力!

2019成人英語三級考試模擬試題及答案二

(1) They lives ______ the other side of the road.

A. in

B. on

C. for

D. by

答案:B

(2) Just think Ann got the house _______ all by herself!

A. paint

B. be painted

C. to paint

D. painted

答案:D

(3) _______ that we were late,we started to run.

A. Know

B. To know

C. Knowing

D. Being known

答案:C

(4) He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.

A. won‘t go

B. not go

C. not to go

D. didn’t go

答案:B

(5) Nothing could stop _______.

A. him come

B. that the came

C. him from coming

D. him to come

答案:C

(6) The problem of pollution in this city is more serious than ______ in other cities.

A. that

B. it

C. this

D. those

答案:A

(7) Coal ________ electricity very often.

A. is used to producing

B. is used to produce

C. used to produce

D. used to producing

答案:B

(8) A few years later,I found my hometown completely _______.

A. changed

B. changing

C. to be changed

D. to change

答案:A

(9) ________,I would have gone to see him.

A. Have I had time

B. Had I time

C. Had I had time

D. would I have had

答案:C

(10) Since the road is wet this morning,last night _______.

A. it must be raining

B. it must rain

C. it must have rained

D. it must have been rained

答案:C

(11) The harder he studies, _______.

A. he‘ll make great progress

B. the greater progress he’ll make

C. he‘ll make greater progress

D. the greater he’ll make progress

答案:B

(12) The meeting _______.

A. is to put off

B. is going to put off

C. is to be put off

D. will put off

答案:C

(13) This book is for students ______ native language is not English.

A. of whom

B. that

C. which

D. whose

答案:D

(14) Nobody knew _______ there.

A. how long time I had been

B. how long had I been

C. how long time had I been

D. how long I had been

答案:D

(15) You may not go out _______ your work is done.

A. before

B. until

C. where

D. as

答案:B

(16) It is her cleverness ______ makes it difficult for her work with others.

A. that

B. who

C. which

D. what

答案:A

(17) Today’s weather isn’t as cold as it was yesterday,________?

A. wasn‘t

B. is it

C. was it

D. isn’t it

答案:B

(18) I think I’ll wait until the mail _______.

A. should come

B. is coming

C. comes

D. will come

答案:C

(19) Don’t call me at the office it’s absolutely necessary.

A. except

B. unless

C. since

D. if

答案:B

(20) The number of students in our school ________.

A. increased

B. is increased

C. has increased

D. are increased

答案:C

2019年成人英語三級考試即將到來,為避免錯過考試,考生可 免費預約短信提醒服務,屆時環球網校會短信通知您參加考試!

文末福利:好資料不嫌多!以上僅僅是部分2019成人英語三級提分練習題和答案!更多成人英語三級精華備考資料、模擬試題、沖刺資料,點擊下方按鈕,免費獲取吧!

分享到: 編輯:秦艷

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部
极速6合精准规律